Fotbal Club Steaua Bucuresti

Maillot

  • Dom.
  • Ext.
  • Trois.

Infos

  • Fotbal Club Steaua Bucuresti
  • Pays : Roumanie
  • Fondé en : 1947
  • Président : Valeriu ARGASEALA
  • Entraîneur : Nicolae DICA

Stade

  • Nom : Arena Nationala
  • Capacité : 55634 places
  • Adresse : Idem
Palmarès
  • Super Coupe d'Europe 1
    1986
  • C1 1
    1986
  • Super Coupe 6
    199419951998200120062013
  • Championnat 26
    19511952195319561960196119681976197819851986198719881989199319941995199619971998200120052006201320142015
  • Coupe 21
    195019511952195519621966196719691970197119761979198519871989199219961997199920112015
Effectif
Nom Pays Poste Age Taille Poids Maillot
Florin Nita ROU GAR 30 1.85m 74 -
Eduard Cornel Stancioiu ROU GAR 36 1.83m 75 -
Andrei Vlad ROU GAR 18 - - -
Artur Jorge Amorim POR DEF 23 - - -
Mihai Balasa ROU DEF 22 1.75m 69 -
Lucian Filip ROU DEF 27 1.83m - -
Dennis Man ROU DEF 19 - - -
Marko Momcilovic SER DEF 30 - - -
Junior Morais BRE DEF 31 - - -
Daniel Gabriel Vlad Petrut ROU DEF 20 - - -
Bogdan Planic SER DEF 25 - - -
Marian Pleasca ROU DEF 27 - - -
Daniel Popescu ROU DEF 29 - - -
Vlad Achim ROU MIL 28 - - -
Romario Benzar ROU MIL 25 - - -
Daniel Benzar ROU MIL 19 - - -
Gabriel Enache ROU MIL 27 1.74m 69 -
Rares Enceanu ROU MIL 23 - - -
Ionut Larie ROU MIL 30 - - -
Dragos Nedelcu ROU MIL 20 - - -
Cristian Ontel ROU MIL 19 - - -
Mihai Pintilii ROU MIL 33 1.81m 74 -
Ovidiu Popescu ROU MIL 23 - - -
Paul Alexandru Iliuta Szecui ROU MIL 17 - - -
Florin Lucian Tanase ROU MIL 23 1.85m 73 -
Filipe Teixeira POR MIL 37 1.76m 68 -
Denis Alibec ROU ATT 27 1.87m 77 -
Constantin Budescu ROU ATT 28 1.85m 79 -
Florinel Coman ROU ATT 19 - - -
Harlem-Eddy Gnohere FRA ATT 29 1.85m - -
Catalin Golofca ROU ATT 27 - - -